onsdag, maj 09, 2012

Cookies med Daim

Slet ikke tosset

Disse cookies var et ligeså stort hit, som resten af kagerne, til vores fødselsdag.
Og så var de rigtig nemme at lave. Næsten gang tror jeg, der kommer lidt nødder i.

Cookies med Daim

200 gram blødt smør
100 gram farin
4 spsk koldt vand
3 dobbelte daimbar
300 gram mel
2 tsk vaniljesukker
1 tsk natron

Pisk smør, farin og sukker godt sammen. Vend det grov hakket daim i sammen
med vandet. Bland alle de tørre ingredienser sammen, og vend det i dejen.
Saml dejen med hænderne på et meldrysset bord. Tril 2 pølser af dejen, på ca 5 cm i diameter.
Del hver pølse i 16 dele, der trilles til kugler, som trykkes flade på
bagepladen. De flyder ud, så husk meget afstand, jeg bagte 12 af gangen. Men havde også lavet 
dobbelt potion. Bages midt i ovnen ved 250 grader i 5 - 6 minutter.
Lad dem køle af på en rist, og så er de klar til indtagelses.
 

3 kommentarer:

  1. Orh... lyder bare lidt frækt med daim i - dem må jeg prøve en dag... mums :-)

    SvarSlet
  2. Kan man fryse dejen ?

    SvarSlet